Tuesday, June 24, 2014

Looking For Custom Cake in Kelantan?

Hi Oghe Kelate!!

Kepado sapo-sapo hok tengoh cari custom cake atau cupcakes kat area Kota Bharu tuh, buleh laaaa contact saing sayo sebab dio ni memey terror wak kek... SERIOUS SEDAK BEDOOH!! One of her best selling flavor cake is chocolate banana cake. Sangat moist! Mace lagu nih haaaaaaa..

Chocolate Banana

This one I bought from her
Meraikan hari habis pantang. Huhu!


Hok paling bestnyooo, demo buleh mintok periso (flavor) mano hok demo suko. Mace-mace periso ado. Buleh tehea pilih. Tanyo jah dio..

So, these are a few photos which taken from her Instagram

Ombre turquoise ruffles
Choc cake with walnut and peanut butter frosting
Rainbow Cake Thomas
Lemon Flavor
Rainbow cake Ana Muslim
Choc cake layer with creamy peanut butter frosting
Choc Banana Cake for wedding cake
Victoria Sandwich Cake pon adoooo okay..

Jadi, kepado sapo-sapo hok berminat nok tempah tu.. dop kigho laa kek kahwin, kek birthday, kek tunang, kek hantaran atau kek Anniversary ko... buleh laaa contact saing sayo. Namo dio..

Eja- Whatsapp: 0129500566

or you can visit her Instagram: Twenty8 Desserts

My Anniversary Wedding Cupcakes last year by Eja
Choc Moist & Red Velvet Flavor

3 comments:

Rose Azadir said...

Salam Ramadhan, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

imie fatiema said...

Assalamualaikum, all beautiful cakes.. choc banana tu mabeles ~

ComelComot said...

Assalamualaikum,lame giler tak singgah sini. Ingat saya lagi x? comel.
kita penah jumpa masa nuffnang event kat IOI dulu kan.
wah awak pun dah menjadi ibu.. congrat.. rare kot sambut abis pantang mkn kek..